www.allsites.ro
Utilizator : <neautentificat>

Caută: 
Reset :  site |  pagina
Index  |  Director  |  Propune Feed  |  Despre | Autentificare
© 2008 - 2024 Das-G soft - toate drepturile rezervate.  contact  |  termeni de utilizare
Intrebari Frecvente
Utilizare interfata site
Fluxuri RSS
Informatii rapide

RSS este un protocol deschis de publicare a informatiei pe Web. Un RSS - Rich Site Summary feed - este un fisier XML, care descrie actualizarile efectuate pentru o categorie de informatii. RSS a fost adoptat de serviciile de informare (news syndication services), weblog-uri.

Prin abonarea la RSS-urile oferite de site-ul nostru sunteti la curent cu toate noile aparitii in catalog, sau in comunitatea care va intereseaza.

Fluxuri RSS oferite de allsites.ro:

RSS este modul simplu de a rămâne la curent cu toate domeniile preferate de pe Web. RSS-ul funcţionează pe bază de transmisii de informaţii şi trebuie să vă înscrieţi la aceste transmisii de pe site-urile Web preferate. Aceste transmisii pot fi vizualizate printr-un cititor RSS. Transmisiile RSS sunt gratuite.

Spre deosebire de clasica trimitere de newslettere, feed-ul RSS poate fi utilizat, graţie acestei metode de răspândire, complet anonim. Spamul nu este posibil atunci când adresa de email nu este cunoscută, iar viruşii nu au nici o şansă datorită formatării XML. Mai mult decât atât, utilizatorul poate anula un abonament RSS prin simpla ştergere a canalului corespunzător. Pe termen lung, acest lucru înseamnă că utilizatorul are control asupra căsuţei poştale electronice şi nu spamul şi nici viruşii.

RSS este într-adevăr atât de simplu şi va revoluţiona modul în care se accesează informaţiile. Acest sistem îndepărtează dificultăţile generate de necesitatea de a urmări diverse site-uri Web pentru a găsi lucruri interesante. În schimb, toate ştirile şi detaliile care vă interesează vă sunt livrate direct de îndată ce sunt publicate.