www.allsites.ro
Utilizator : <neautentificat>

Caută: 
Reset :  site |  pagina
Index  |  Director  |  Propune Feed  |  Despre | Autentificare
© 2020 Das-G soft - toate drepturile rezervate.  contact  |  termeni de utilizare
Intrebari Frecvente
Utilizare interfata site
Fluxuri RSS
Informatii rapide

RSS este un protocol deschis de publicare a informatiei pe Web. Un RSS - Rich Site Summary feed - este un fisier XML, care descrie actualizarile efectuate pentru o categorie de informatii. RSS a fost adoptat de serviciile de informare (news syndication services), weblog-uri.

Prin abonarea la RSS-urile oferite de site-ul nostru sunteti la curent cu toate noile aparitii in catalog, sau in comunitatea care va intereseaza.

Fluxuri RSS oferite de allsites.ro:

Pentru a vă bucura de toate avantajele RSS, aveţi nevoie de un cititor de ştiri. In urma evaluari mai multor produse echipa allsites va recomanada AgileRss un program gratuit ce ofera si un desfasurator de stiri actualizat in timp real pentru canalele de stiri in format RSS selectate , mai multe detalii gasiti pe site-ul produsului.

RSS este modul simplu de a rămâne la curent cu toate domeniile preferate de pe Web. RSS-ul funcţionează pe bază de transmisii de informaţii şi trebuie să vă înscrieţi la aceste transmisii de pe site-urile Web preferate. Aceste transmisii pot fi vizualizate printr-un cititor RSS. Transmisiile RSS sunt gratuite.

Spre deosebire de clasica trimitere de newslettere, feed-ul RSS poate fi utilizat, graţie acestei metode de răspândire, complet anonim. Spamul nu este posibil atunci când adresa de email nu este cunoscută, iar viruşii nu au nici o şansă datorită formatării XML. Mai mult decât atât, utilizatorul poate anula un abonament RSS prin simpla ştergere a canalului corespunzător. Pe termen lung, acest lucru înseamnă că utilizatorul are control asupra căsuţei poştale electronice şi nu spamul şi nici viruşii.

RSS este într-adevăr atât de simplu şi va revoluţiona modul în care se accesează informaţiile. Acest sistem îndepărtează dificultăţile generate de necesitatea de a urmări diverse site-uri Web pentru a găsi lucruri interesante. În schimb, toate ştirile şi detaliile care vă interesează vă sunt livrate direct de îndată ce sunt publicate.