www.allsites.ro
Utilizator : <neautentificat>

Caută: 
Reset :  site |  pagina
Index  |  Director  |  Propune Feed  |  Despre | Autentificare
© 2008 - 2024 Das-G soft - toate drepturile rezervate.  contact  |  termeni de utilizare
Intrebari Frecvente
Utilizare interfata site
Fluxuri RSS
Informatii rapide

Acord de utilizare

Politica inscrierii

Politica Copyright
Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile de proprietate si intimitate ale celorlalti membri. Odata cu introducerea unui site, garantezi ca ai drept de proprietate asupra lui sau ca ai aprobare din partea proprietarului.In cazul in care constati ca o copie a unui site este disponibila pe allsites.ro fara acordul tau sau ca a fost incalcata legea copyright-ului, te rugam sa ne informezi mentionand: o descriere a Site-ului respectiv
- Url-ul site-ului
- adresa, telefonul si adresa ta de e-mail

Informatii furnizate de membri
In momentul in care completezi chestionarul de inscriere si ne oferi detalii despre tine, esti de acord sa le utilizam pentru crearea profilului tau. Bineinteles ca anumite informatii care te pot identifica (nume, adresa, adresa de email, numere de telefon etc) sunt strict confidentiale, nu vor fi afisate pe site si nu vor fi furnizate nici unei terte parti, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga. La randul tau, trebuie sa respecti politica noastra de pastrare a securitatii si confidentialitatii informatiilor.

    NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, echipa allsites.ro va administra datele personale pe care ni le furnizezi despre tine in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in acest Acord. Te informam ca datele personale pe care ni le furnizezi sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor site-ului allsites.ro de catre echipa allsites.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Esti de acord ca stergerea datelor tale personale va fi urmata de stergerea contului tau din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile site-ului allsites.ro.